ТИ ВОДИШ

„ТИ ВОДИШ“ е книга за лидерство! Всеки е роден лидер, но след това средата и системата му отнема правото да ВОДИ. Книгата дава възможност на всеки да поеме своя път на реализация и да последва смело мечтите си. Чрез множеството примери, включени в нея, авторът показва, че успехът и резултатите са проекция на мисленето на различните собственици и мениджъри. Обяснява също къде са често срещаните проблеми, грешки и пропуски в бизнеса и поведението им. „ТИ ВОДИШ“ оказва силно емоционално въздействие и вдъхновява предприемачите. Помага им да променят нагласите си, което води до бързо подобрение на резултатите в техния бизнес.

📕 Почти всеки бизнес попада в червения бизнес океан, където да оцелееш не е лесно, а да завземеш пазарен дял е истинско предизвикателство. Книгата „ТИ ВОДИШ“ е инструмент за справяне в трудни ситуации, за предприемачи, борещи се за клиенти и развитие на бизнеса във високо конкурентна среда.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 39 ЛВ.

Здравейте, радвам се, че новата ми книга е привлякла вашия интерес, и съм убеден, че щом четете тези редове, то вие неминуемо съвсем скоро ще се радвате на повече продажби и на по-успешен бизнес.

Радослав получава приз за консултант на годината през 2019 г.

Какво ще ви даде книгата „ТИ ВОДИШ“?

Заряд за успех. Нагласа са лидерство и високи постижения. Няма предприемач, който да е прочел книгата „ТИ ВОДИШ“ и да не е почувствал мощен прилив на енергия и готовност за нови завоевания. Тази книга гарантира силна мотивация на предприемача, чрез психология на успеха.

След прочитането на книгата за вас вече няма да има бариери, които да не можете да вдигнете. Няма да има недостижими цели, а тези които ви казват, че нещо няма как да стане, няма да успеят да ви разочароват, защото ще знаете кой води – ТИ ВОДИШ!

Тази книга в комбинация с другите две книги на автора се превръщат в безценни за бизнеса по мнение на хиляди читатели.

LinkedIn
Instagram
YouTube
КНИЖАРНИЦИ

2017-а година „Хвани Жокера“ става книга на годината в категория бизнес литература!

ВАШИТЕ СЪРЦА
СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
БИЗНЕС КНИГИ
Меню