3 бизнес книги, които помогнаха на хиляди предприемачи да подобрят своя бизнес

Ако желаете да подобрите цялостното състояние на вашия настоящ или бъдещ бизнес, запознайте се с тези три бизнес книги.

Ако искате да усъвършенствате само и единствено вашите продажбени умения, тогава отделете внимание на книгата „Хвани Жокера“, посветена на стратегическите продажби и убеждаващата комуникация, която купиха над 15 000 души и получи и приз за книга на годината през 2017 г. в категория бизнес. Любима книга на търговците, които я определят като наръчник за успешни продажби. Книгата се чете на един дъх, но рядко само веднъж!

„Бизнес над червената линия“ – усвоете потенциала на своя бизнес или започнете печеливш от самото начало. Книгата ще ви даде насоки как да изградите и развивате вашата настояща или бъдеща компания изключително ефективно и стратегически. След прочитането ѝ ще сте способни да изградите силна бизнес концепция и маркетинг стратегия, с които да се отличите от конкуренцията и да повишите своята конкурентоспособност, без да се налага да давате най-ниска цена на пазара. Ще можете да ценообразувате, да изчислявате капацитета на вашия бизнес и да работите умело с вашите фокус групи.

„ТИ ВОДИШ“ – твоят бизнес и успех са проекция на твоето мислене. Това е книга за предприемачи! Чрез множеството примери, включени в нея, авторът показва, че успехът и резултатите са проекция на мисленето на различните собственици и мениджъри. Обяснява също къде са често срещаните проблеми, грешки и пропуски в бизнеса и поведението им. „ТИ ВОДИШ“ оказва силно емоционално въздействие и вдъхновява предприемачите. Помага им да променят нагласите си, което води до бързо подобрение на резултатите в техния бизнес. Това е най-новата книга на автора, която излиза в началото на 2021 година.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 39 ЛВ.

Радослав получава приз за бизнес консултант на годината през 2019 г.

LinkedIn
Instagram
YouTube

Здравейте, радвам се, че моите бизнес книги са привлекли вашия интерес, и съм убеден, че щом четете тези редове то вие неминуемо съвсем скоро ще се радвате на повече продажби и на по-успешен бизнес. Благодаря ви за доверието.

2017-а година „Хвани Жокера“ става книга на годината в категория бизнес литература!

КНИЖАРНИЦИ
ВАШИТЕ СЪРЦА
ВИДЕО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ВСЯКА КНИГА ЗА БИЗНЕСА

Хвани Жокера

Стратегически продажби и убеждаваща комуникация.

Бизнес над червената линия

Усвои потенциала на своя бизнес или започни печеливш от самото начало.

ТИ ВОДИШ

Твоят бизнес и успех са проекция на твоето мислене.

СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Меню