Ти избираш дали да бъде магнитна или не! И двете игри са с високо качество, разликата е, че в магнитната има 60 магнитни пула и 35 магнитни карти, а в немагнитната версия има 60 дървени пула и няма магнитни елементи.

Всяка закупена игра идва при вас с подарък и безплатна доставка

Стратегическа бизнес настолна игра, която ще ви завладее със своята динамика.

Когато започнеш да правиш бизнес в конкурентна среда, емоциите те завладяват. Мисълта ти се изостря и не спираш да мислиш как да бъдеш преди всички, как да задържиш положителен финансов резултат. Започваш да виждаш риска във всяко взето решение, но без да поемаш риск, нямаш шанс за победа. Стратегическата настолна игра „You Lead“ ти дава възможност да опитваш различни бизнес стратегии, докато се забавляваш. Макар и да си мислиш, че това е просто игра, ще видиш, че ще искаш да я спечелиш, а ние ти гарантираме, че това не е никак лесно. Освен това, всеки път ще ти е нужна различна стратегия, защото голяма част от секторите в играта са динамични, а не фиксирани на игралното табло.

Усъвършенствай своите бизнес умения, докато се забавляваш с най-яката бордова игра. Засегнати са умения, като:

✅ Мениджмънт на персонал
✅ Бизнес мениджмънт
✅ Бизнес интуиция
✅ Работа с парични потоци
✅ Бизнес на франчайз
✅ Преговори
✅ Финанси

Развивай своята бизнес интуиция, защото ще ти бъде нужна. Конкуренцията винаги ще диша във врата ти, затова бъди нащрек и не забравяй, че ТИ ВОДИШ!

YOU LEAD

Монополи Vs You Lead (Ти водиш)

Кой не познава играта Монополи, започнала своите продажби още през далечната 1935 година? Съвсем нормално е всеки фен на настолните…

Силна емоция, съчетана с голяма динамика

В настолната игра има 35 магнитни карти, които спомагат за голямата динамика и имат различен ефект в зависимост от вашата бизнес стратегия. И не на последно място, това е една много забавна игра, която развива бизнес мисленето, търговските умения и предприемаческата интуиция.

Служители с различна степен на квалификация

В стратегическата настолна игра има 60 магнитни пула, играещи ролята на различни нива специалисти. Квалификацията на вашите служители и дали въобще ще имате допълнително наети, е ваше решение, но не само защото знаете, че добрите кадри са кът и невинаги са на разположение.

Магнитно табло с динамични сектори

Масивно и магнитно игрално табло, съставено от 4 части, в които са вградени 16 магнитни плоскости. Играта дава възможност на участниците всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин. Вие решавате дали да правите бизнес на франчайз, или защо не в сферата на услугите.

Балансирана настолна игра, в която многото късмет със слаба бизнес стратегия няма да ви превърне в победител.

Kъсмет35%
35%
Стратегия65%
65%
Мениджмънт60%
60%

Очаква ви голямо разнообразие от бизнеси, като 28 от тях са франчайз бизнеси.

Настолната игра дава възможност на участниците, всеки път да прилагат различна стратегия, което я прави уникална, тъй като никога не може да бъде изиграна по един и същи начин. Вие решавате, дали да правите бизнес на франчайз или не, поради изобилието от бизнес възможности.

Купувайте и продавайте бизнеси, назначавайте и съкращавайте служители. Партнирайте и/или се конкурирайте. Всяко ваше решение оказва влияние върху развоя на играта. Емоцията винаги е гарантирана, а победата зависи от вас.

Бизнесите са повече от свободните сектори на игралното табло, така че, дали не е добре да имате брокер на имоти? 🙂

Как ще се справиш с мениджмънта и финансите?

От момента, в който хвърлите заровете за първи път, вие започвате да взимате стратегически решения. В тази бордова игра вие не сте инвеститор, а предприемач. За да победите ви е нужно комплексно мениджърско мислене.

Какво казват другите за играта?

„На мен и моя екип ни отне повече от 3 години да създадем настолната играта във вида, в който искахме. Изминахме дълъг път на подобрения и оптимизация, докато стигнем до вариант, в който играта се превърна в богата композиция от емоции за играещите“.

Накратко за автора

Радослав Благоев е високорезултатен бизнес консултант и ментор. Умението му да обучава и мотивира хора е несравнимо, точно както и любовта му към професията. Провел е стотици семинари и корпоративни обучения и ежедневно консултира бизнеси в най-различни браншове.

Радослав се концентрира върху развитието на модерни и работещи маркетинг стратегии въз основа на дълбокото познаване спецификите на потребителското поведение и на различните клиентски профили.

Бизнес философията му се гради върху/корени в изучаване психологията на потребителите и върху/в таргетирания подход за/към? интегрирана маркетинг комуникация.

Освен автор на играта „YOU LEAD“, Радослав е автор и на:

  • Бстселъра за България „Хвани Жокера„, която печели и приз книга на годината за 2019 г.
  • Бизнес над червената линия„, с която помага на хиляди компании да подобрят бизнес и маркетинг концпециите си.
  • ТИ ВОДИШ“ най-новата книга на Радослав, която излиза на пазара в началото на 2021 г.  Книга, която трябва да прочете всеки предприемач.
Меню