Hangman Strategy за малки и големи

Бесеницата не е просто вече игра на думи! Hangman Strategy е игра със състезателен характер, която развива логическото мислене, речевата и писмената култура.

Може да се играе от 2-ма или 3-ма играчи.

Всеки играч има собствена състезателна писта за максимално удобство. Започването на бесене на конкретен пул е възможност, но и риск, защото неуспешните опити дават преднина на другия играч посредством специални карти.

Може да намерите в книжарници CIELA и Хеликон

Настолна игра за малки и големи, в която логиката и добрата стратегия имат по-голям шанс за победа.

Kъсмет30%
30%
Стратегия50%
50%
Логика70%
70%

Очакват ви голяма забава и игра изпълнена с емоции

Настолната игра дава възможност на участниците, всеки път да прилагат различна стратегия, да селектират все повече думи с висока трудност на отгатване, а късметът, точно както и в живота, никога не е за подценяване.

Какво казват другите за играта?

Накратко за автора

Радослав Благоев е високорезултатен бизнес консултант и ментор. Умението му да обучава и мотивира хора е несравнимо, точно както и любовта му към професията. Провел е стотици семинари и корпоративни обучения и ежедневно консултира бизнеси в най-различни браншове.

Радослав се концентрира върху развитието на модерни и работещи маркетинг стратегии въз основа на дълбокото познаване спецификите на потребителското поведение и на различните клиентски профили.

Бизнес философията му се гради върху изучаване психологията на потребителите и в таргетирания подход към интегрирана маркетинг комуникация.

Автор е на игрите:

  • „YOU LEAD“ Стратегическа настолна бизнес игра
  • „Hangman Strategy“  Логическа игра със състезателен характер
  • „Sharp Mind“ Бестселър и любима игра на малки и големи, която силно развива зрителната памет.

Автор е на книгите:

  • Бестселъра за България „Хвани Жокера„, която печели и приз книга на годината за 2019 г.
  • Бизнес над червената линия„, с която помага на хиляди компании да подобрят бизнес и маркетинг концепциите си.
  • ТИ ВОДИШ“ най-новата книга на Радослав, която излиза на пазара в началото на 2021 г.  Книга, която трябва да прочете всеки предприемач.
Меню