ВАШИЯТ БИЗНЕС МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОЗИЦИОНИРАН В ИГРАТА, КАТО НАЙ-АТРАКТИВНИЯ БИЗНЕС

Вашият бранд ще получи висока гласност и ще предизвика положителни емоции

Всеки знае, че най-добрата реклама е от уста на уста, но за жалост един доволен клиент разпространява мълвата за бранда много по-малко, отколкото един недоволен. Всичко това се дължи на емоционалното състояние. Когато един бизнес предизвика силна емоционалност у един човек, тогава вероятността той да говори за дадения бизнес и да разнася мълвата за него е значително по-голяма.

Колко са маркетинг инструментите даващи гласност на бранда и висока емоционална ангажираност на клиента? Да, определено много малко и обичайно на изключително висока цена.

Сега добрата новина! Вашият бизнес може да бъде част от играта и то най-желания бизнес в нея!

Воден от идеята да докосвам хората с магията на предприемачеството, създадох бизнес играта „YOU LEAD“, а за да бъде преживяването на потребителя на максимум, с моя екип я направихме първата в света магнитна бизнес игра, която сплотява екипи, учи хората на преговори, развива у тях бизнес интуицията и им дава възможност да експериментират, да печелят и губят във виртуална среда. Играта се доближава много до реалния живот, а в бъдеще ще има разширение, което ще може да добави повече сложност.

Позволете на хората да говорят за вашия бизнес, докато се забавляват!

Единственият реален бизнес в цялата игра, което гарантира висока емоционална ангажираност на играчите с вашия бранд. И ако подобни възможности струват на бизнесите стотици хиляди и дори милиони, то ние даваме възможност за брандиране на невероятно достъпна цена. Освен това минималното количество игри, които трябва да закупите, за да получите брандинг и да позиционирате вашия бизнес в You Lead е само 10 броя! И това не е всичко. Ще получите играта не на завишена заради брандинга цена, а на преференциална цена и с безплатен брандинг. Остава само да решите дали желаете да подарявате на вашите клиенти и партньори, магнитната бизнес игра или не магнитната, която е същата игра, но без магнити и респективно на по-ниска цена.
Меню