Бизнес над червената линия

От автора на бестселъра за стратегически продажби и убеждаваща комуникация – „Хвани Жокера“, която купиха над 15 000 души и получи и приз за книга на годината през 2017 г.

„Бизнес над червената линия“ е наръчник за постигане на високи цели в бизнеса и е базирана на огромния практически опит на автора. Тя ще ви помогне да усвоите потенциала на своя бизнес или да започнете печеливш от самото начало.

Книгата ще ви даде насоки как да изградите и развивате изключително ефективно и стратегически вашата настояща или бъдеща компания. След прочитането ѝ, ще сте способни да изградите силна бизнес концепция и маркетинг стратегия, с които да се отличите от конкуренцията и да повишите своята конкурентоспособност, без да се налага да давате най-ниска цена на пазара.

Бизнесът ви ще поеме в нова посока на развитие. Ще можете да работите изключително ефективно с вашите фокус групи. Настоящите ви клиенти ще се превърнат в извор на нови, а конкурентите ви, ще станат за вас източник на идеи за собственото ви развитие!

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 39 ЛВ.

Здравейте, радвам се, че новата ми книга е привлякла вашия интерес, и съм убеден, че щом четете тези редове, то вие неминуемо съвсем скоро ще се радвате на повече продажби и на по-успешен бизнес.

Премиерата на книгата през 2019-а година

2017-а година „Хвани Жокера“ става книга на годината в категория бизнес литература!

Какво ще ви даде книгата „Бизнес над червената линия“?

Няма по-добра инвестиция от инвестицията в информация, а добрата книга е най-добрата инвестиция, тъй като на незначителна цена човек получава голям обем безценна информация.

Няма предприемач, който да е прочел книгата и да не се е замислил над концепцията на своя бизнес и/или над маркетинг стратегията си.

Най-лесният начин да отворите нова възможност пред вашия бизнес е да прочетете тази книга!

Радослав получава приз за консултант на годината през 2019 г.

LinkedIn
Instagram
YouTube
КНИЖАРНИЦИ
ВАШИТЕ СЪРЦА
СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Меню