Хвани Жокера

 „Хвани Жокера“ се превърна в любимата книга на търговци и предприемачи. Мнозина споделиха, че не са я оставили, докато не са я прочели.

Книга, която се чете на един дъх, съдържаща безценния опит на нейния автор – Радослав Благоев, професионален бизнес консултант, който през 2019 г. бе награден с приз „Бизнес консултант на годината“.  Книгата „Хвани Жокера“ също бе отличена с приз – Книга на годината за 2017 г. в категория бизнес.

Тази книга е безценен инструмент за постигане на високи цели в бизнеса, маркетинга, продажбите. Книгата се основава на огромния практически опит, целенасочени изследвания и анализи на автора. Тя ще ви помогне да разработвате отлични търговски стратегии и да реализирате резултати, които сте смятали за непостижими. Книгата ще обърне представите ви за ефективни продажби и убеждаваща комуникация.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 39 ЛВ.

Здравейте, радвам се, че новата ми книга е привлякла вашия интерес, и съм убеден, че щом четете тези редове, то вие неминуемо съвсем скоро ще се радвате на повече продажби и на по-успешен бизнес.

Премиерата на книгата през 2017-а година

КНИЖАРНИЦИ

Какво ще ви даде книгата „Хвани Жокера“?

Тази книга ще ви направи по-успешни комуникатори, ще ви покаже как да продавате лесно и бързо, а клиентите ви да бъдат по-удовлетворени от всякога. Едно уникално съчетание на бизнес и художествена литература, което ще ви преведе през чуден път, отъпкан лично от нейния автор. Път, който води до сериозни ръстове в продажбите и придобиване на нови продажбени умения.

2017-а година „Хвани Жокера“ става книга на годината в категория бизнес литература!

LinkedIn
Instagram
YouTube

Радослав получава приз за консултант на годината през 2019 г.

ВАШИТЕ СЪРЦА
СПЕЦИАЛНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
ОЩЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ
Меню